Määrä 500 - 20000€

Kesto 1 - 10 vuotta

Korko 9 - 18%

Tietoteksti

Lainaamo tarjoaa lainavaihtoehtoja monenlaisiin rahantarpeisiin. Sen valikoimista löytyy lainoja niin unelmien toteuttamiseen kuin arjen pienten vahinkojen, kuten vaikkapa pesukoneen hajoamisen, aiheuttamiin kuluihin. Lainaamo on suomalainen yhtiö, joka haluaa tarjota asiakkailleen turvallista apua rahantarpeeseen.

Lainaamon tuotteet

Lainaamolla on valikoimissaan useita rahoitustuotteita, joiden avulla voi esimerkiksi kartuttaa kesälomakassaa, mutta myös yhdistellä useampia pienlainoja ja kulutusluottoja yhden ja saman lainan alle, jolloin takaisinmaksun suunnitteleminenkin on yksinkertaisempaa.
Jokainen lainanhakija on yksilö, jonka tarpeet eroavat muiden vastaavista. Lainaston tuotteista löytyy vaihtoehtoja niin luottoa, remonttilainaa kuin lomalainaakin hakevalle. Esimerkiksi Lainaamon luotto on yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle räätälöity ja hintakin määräytyy eri tavalla kuin useiden muiden rahalaitosten ja pankkien listahinnoittelulla myönnettävä luotto.

Lainan hakeminen Lainaamolta

Lainaamolta voi hakea lainaa verkkosivujen kautta, täyttämällä lainahakemuksen. Hyväksytty lainahakemus tarkoittaa sitä, että asiakas saa kertaluontoisen lainan tililleen ja maksaa sitä sitten ennakkoon sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Lainaamo kehottaa miettimään esimerkiksi takaisinmaksuaikaa tarkkaan, jotta rahat riittävät hyvin myös muuhun elämiseen. Takaisinmaksuaikaa kun voi saada Lainaamolta varsin pitkälle.

Erityistä Lainaamosta

Lainaamo on suomalainen yritys, joka tarjoaa pikalainojen, kulutusluottojen ja muiden rahoitusratkaisujen lisäksi myös yhdistelylainoja, jonka avulla useita – kalliiksikin muodostuvia – lainoja oi yhdistää yhteen ja samaan nippuun.

Ehdot & Tiedot
  • Lainan tyyppi: Kulutusluotto
  • Lainavaatimukset: Keskisuuri vaatimustaso
  • Korko: Keskikorko
  • Käsittelykulut:
    Avauspalkkio 25€ - 350€
  • Ikäraja 26 vuosi
  • Maksuhuomautus sallitaan ei
  • Mahdollista pidentää laina-aikaa