Määrä 500 - 50000€

Kesto 1 - 15 vuotta

Korko 8 - 27%

Tietoteksti

Lendo on palvelu, joka tuo lainaa tarvitsevan asiakkaan käsille useamman pankin tarjoamia lainoja. Lendo kokoaa yhteen siis kaikkien yhteistyöpankkiensa lainatarjoukset ja asiakas pääsee yhden lainahakemuksen kautta valitsemaan näistä sopivimman.

Lainan hakeminen Lendolta

Kun lainantarve osuu kohdalle, voi Lendolta hakea lainaa helposti täyttämällä yhden lainahakemuksen. Itsenäisenä lainanvälittäjänä Lendo tekee tutkimus- ja vertailutyön asiakkaansa puolesta ja tuo edullisimman ja parhaalla korolla varustetun lainan asiakkaansa saataville. Yhdellä hakemuksella pääsee saa siis useamman lainavaihtoehdon.

Lendon tuotteet

Lendon kautta on mahdollista hakea lainaa jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Tämä lainanvälittäjä tarjoaa lainaa perinteisiä pikavippejä matalammilla kuluilla ja pidemmillä maksuajoilla. Se vertailee jopa yli 15 pankkia ja rahoituslaitosta löytääkseen hakijalle sopivimman lainan.
Lainaa Lendon kautta voi hakea moniin tarpeisiin, sillä se mahdollistaa suurempienkin lainasummien hakemisen.

Erityistä Lendosta

Kuten mainittua, on Lendo itsenäinen lainanvälittäjä, jonka kautta pääsee näkemään useamman pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamia lainoja – helposti yhdellä lainahakemuksella. Lendo tekee Suomen kattavimpia lainavertailuja, jotta asiakas saisi mahdollisimman edullisen lainan.

Ehdot & Tiedot
  • Perustettu 2014
  • Lainan tyyppi: Kulutusluotto
  • Ikäraja 20 vuosi
  • Maksuhuomautus sallitaan ei